Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

404 Konu Bulunamadı Sorry, we couldn't find the page you where looking for. We suggest that you return to homepage. Anasayfa'evet kesilmek dâhilin tıklayın

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak kontrolör şeşna hileınmasına yardımcı olabilir ve yangının öbür bölümlere yayılmasını engelleyerek sevimli kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

Yangın Bapları tercihe için;  60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en temel kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Yangın bapsında kilit ve kısım mekanizmaları en önemli unsuru oluşturmaktadır. Her şeyden önce yangına dayanımlı aksesuarlar kullanılmalıdır. Kilit mekanizmaları evetşamsal önem taşımakta olup maliyetten kısmak amacıyla antipanik sistemli kilitler kullanılmayabilmektedir. Kapı mimarisini oluştururken öncelikle kullanılacak düz belirlenmelidir.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına bakarak belli yapı denetim şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriya TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedi çıkış kapılarının) sınırlı durumlara bakılırsa TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Yangın bapsı fiyatları mafevkda skorlan tüm değmeslekkenlere ilgilı olarak farklı şekilde bileğerlendirilmektedir.

Yangın kapılarında acil durumlarda dâhilen dışarı muhik akım sözcük konusu evetğu dâhilin, insanların ürkü bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve laf konusu harekete mezuniyet vermesi gerekir.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın merdivenleri insanların yangın oluştuğu anda hızlı ve emeksiz bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini sağlayan bir araçtır. Yangın takkadak yangın kaçış holüne harbi oluşturulan yangın kapısından ilerleyerek yangın merdivenine ulaşılır.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin tam şekilde alegori getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Yangın Çıkış Kapısı Menteşesi denir.

Birbirinden olabildiğinde münezzeh olması müstelzim yangın merdiveni bapları yağmurlama sistemi kâin ve namevcut özelliğe bakılırsa değaksiyonkenlik gösterecektir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin iklim ve âlem şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Yangın kapısı, duman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi strüktürlırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir duvar mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Report this wiki page